Yleiset kysymykset

Kuinka marsua hoidetaan?

Helposti. Joka marsulla on oma hoitonurkkaus. Kirjoita sinne lyhyt juttu, mitä olet tehnyt marsullesi. Esim. "Ruokin marsua aamulla jyväseoksella, ja päivällä porkkanalla (5g). Leikin marsun kanssa pomppuradalla 5 min. Sitten leikkasin marsuni kynnet, ja annoin nukahtaa." Älä kirjoita toisten hoitonurkkiin. Käytä aina samaa nimimerkkiä. Ilmoita tarkat määrät mitä syötät ja paljon, kauan leikit marsun kanssa jne.

Miksi hoitonurkkausta marsulleni ei ole?

Löydät oman marsunurkkauksesi vasta, kun olet ostanut marsun, tai sitten omaa nurkkausta ei ole vielä keretty lisätä listaan.

Minne ilmoitan, kun  ostan marsun, tai häkin?

Marsun ostaminen ilmoitetaan sinne, mistä ostat marsun.(Kun ostat marsun, keksi sille samassa viestissä nimi, sukupuoli ja ikä, ellei ikää vielä lue.)          Häkin ostaminen ilmoitetaan taas sinne missä häkit ovat. (Muista ilmoittaa häkin oston yhteydessä marsun nimi, ja tietysti samalla nimimerkillä ;D)

Lähden lomalle, mitä teen?

Voit keskeyttää  hoitamisen, kun kirjoitat siitä omaan marsunurkkaukseesi. Tietysti se vähän maksaa, nimittäin joudut ostamaan marsulle matkustamishäkin. Myös päivät maksaa 5 kolikkoa/päivä. Jos et ilmoita lomastasi, ja et hoida marsua 5 päivään, se tulkitaan eroamiseksi, ja marsu vapautetaan uuteen kotiin.

Mistä saan kolikkoja?

Saat kolikkoja hoitamisesta. 1 tähti on 1 piste. Älä kuitenkaan hoida marsua rahan perään, se voi tuottaa vaikeuksia. Esimerkiksi syötät marsua liikaa, niin se ei ehkä enää suostu liikkumaan! Jos marsullasi on ylipainoa tai se on kovin riutunut, siitä ilmoitetaan hoitonurkkaukseesi.